客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Tweepersoonskamer comfort met douche en balkon

Deze kamer met balkon is modern en comfortabel ingericht en voorzien van een telefoon, een televisie met radio en een badkamer met douche en toilet. Dit kamertype ligt altijd aan de duinzijde. U kunt hier met maximaal twee personen verblijven.

25,65

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Kleine tweepersoonskamer comfort met douche

Deze kamer is modern en comfortabel ingericht en voorzien van een telefoon, televisie met radio en een badkamer met douche en toilet. U kunt hier met maximaal twee personen verblijven.

25,65

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort met douche en terras

Deze kamer op de begane grond met terras is modern en comfortabel ingericht en voorzien van een telefoon, een televisie met radio en een badkamer met douche en toilet. Dit kamertype ligt altijd aan de duinzijde. U kunt hier met maximaal twee personen verblijven.

25,65

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort met douche

Deze kamer is modern en comfortabel ingericht en voorzien van een telefoon, televisie met radio en een badkamer met douche en toilet. U kunt hier met maximaal drie personen verblijven.

25,65

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Eenpersoonskamer comfort met douche

Deze kamer is modern en comfortabel ingericht en voorzien van een telefoon, een televisie met radio en een badkamer met douche en toilet. U kunt hier met maximaal één persoon verblijven.

32,30

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort plus met douche

Deze ruime kamer is modern en comfortabel ingericht en voorzien van een telefoon, televisie met radio en een badkamer met douche en toilet. Dit kamertype ligt altijd aan de duinzijde. U kunt hier met maximaal vier personen verblijven.

32,78

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Family Suite

De family suite is sfeervol en comfortabel ingericht en bestaat uit twee slaapkamers met een badkamer. U vindt beneden de badkamer met bad en douche, daarnaast een slaapkamer met telefoon en televisie met radio. Boven vindt u de woonkamer met ruim balkon en duinzicht. In de woonkamer is een tweede televisie en hospitality tray met espresso apparaat. De zitbank wordt bij vierpersoons bezetting aangepast in een tweepersoonsbed.

37,53

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

Royal Beachsuite met Jetstreambad

De Royal Beachsuite is sfeervol en comfortabel ingericht en bestaat uit 2 verdiepingen met een oppervlakte van 60m2. U vindt beneden de slaapkamer met TV en een luxueuze badkamer met bubbelbad en een ruime douche. Daarnaast vindt u een separaat toilet met bidet. Op de bovenverdieping vindt u een woonkamer met o.a. bankstel, een tweede TV, een aparte kitchenette en een royaal dakterras met duinzicht. De Lazy Day t.w.v. 15,- kan in combinatie met dit kamertype niet geboekt worden.

Kamerfaciliteiten: telefoon, douche, bubbelbad/whirlpool, föhn, televisie, toilet, spiegel en zithoek.

Op aanvraag kan er een extra (baby)bed op de kamer geplaatst worden. De hond is welkom in dit kamertype uitsluitend op aanvraag en met toestemming van de hotelreceptie vooraf. Voor beide wordt een toeslag gevraagd.

61,28

每人每晚客房价格, inclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。