Heerlijk uit eten bij Restaurant ZuiderduinCulinair genieten in Westkapelle

Reserveer een tafel

Culinair restaurant in Westkapelle

Uiteten in Zeeland? Dat kan bij Fletcher Restaurant Zuiderduin. In het gezellige à la carte restaurant in Zeeland kunt u dagelijks aanschuiven voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart wisselt mee met de seizoenen, waardoor u elk seizoen kunt genieten van verschillende lokale producten.

Heerlijk vertoeven

In het modern ingerichte restaurant met eigentijds karakter kunt u heerlijk vertoeven. Zowel voor een familiediner, romantisch diner als een zakelijk diner bent u bij Restaurant Zuiderduin aan het juiste adres. De Zeeuwse streek heeft zeker invloed op de menukaart, maar ook voor de vleesliefhebber is er genoeg keuze. Het culinaire restaurant combineert de Franse- en Zeeuwse keuken en serveert de meest heerlijke vis- en vleesgerechten.

Beachclub Zuiderduin

Beachclub Zuiderduin is onderdeel van Fletcher Zuiderduin Beachhotel en is direct gelegen achter de Zeeuwse duinen. De beachclub is af te huren voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, zomerse borrels en huwelijksfeesten. Uiteraard is het ook mogelijk om een hapje te eten en een drankje te doen. Het prachtige Beachclub Zuiderduin biedt een schitterend uitzicht over de duinen en de zee.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt (ma-vr): 07:30 - 10:00 uur
  • Ontbijt (za-zo): 07:30 - 10:30 uur
  • Lunch: 12:00 - 17:00 uur
  • Diner: 18:00 - 21:00 uur

 

Bekijk de beachclub website

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.